Upraljanje vratima i logički sličnim uređajima   Predajnici serije T60
Pojedinačna vrata, kao i skupine vrata ili sličnih prepreka kroz koje je potrebno proći, ponekad čini neugodan zadatak za korisnika. Trivijalni primjeri, kao što je otvaranj vrata dvorišta ili garaže konkurentske tvrtke rješavanju na manje ili više uspješan način koji zadovoljava korisnike na razini minimalne sigurnosti.
Sustavi koji su u našoj ponudi podržavaju dvostruki način kodiranja veze između predajnika i prijemnika; tvorničko kodiranje, koje omogućava preko 16.000.000 postavki, te postavku korisnika, koja omogućava preko 59.000 postavki. Parametriranjem je moguće odbrati jedno, drugo ili oba kodiranja istovremeno.
Pored navedenih karakteristika, ovaj sustav rasplaže i s robusnom izvedbom predajnika, predviđenih za indrustrijsku primjenu.
 

Izvedbe predajnika ovog sustava namijenjeni su različitim namijenama u rasponu od čisto profesionalne namjene (upravljanje vitlima, dizalicama, dorbilicama i sl), preko upravljanja s jednim predajnikom do 1.000 vrata ili drugih prepreka, pa do primjerice, upravljanja vrtima garaže ili dvorišnih vrata.